toppbanner

Ny forward klar för ÖFK

Idag gjorde ÖFK klart med en ny forward. 23:årige Taylor Morgan skrev på alla papper och med lite tur blir han spelklar till nästa helg.

Taylor kommer från Southampton. Där kom han med i Southamptons akademi som 10:åring. Efter fyra år med Southampton blev det två år I Queens Park Rangers akademi. Under skoltiden i England representerade Morgan det Engelska skollandslaget vid ett flertal tillfällen. 2009 flyttade Morgan till USA på ett college stipendium. Under collegetiden imponerade Morgan så mycket att han fick kontrakt med MLS-klubben Toronto FC under våren 2013.

- Taylor är 1,95 lång, snabb och teknisk. Hans spelstil passar väl in i ÖFK säger ÖFK:s manager Graham Potter. Vi tror att han kan ge oss en dimension till i spelet med sin snabbhet och känsla för mål.

Några exempel på Taylors spel kan du se på följande youtube-klipp.

Annons_högerspalt
Fotbollskampen