toppbanner

Fem spelare lämnar ÖFK

I ett lagbygge som ÖFK tillkommer det spelare samtidigt som andra får lämna – idag stod det klart att fem spelare lämnar klubben: Tomas Peciar, Linus Sjöberg, James Sinclair, Kujtim Bala och Dragan Kapcevic.

Peciar kom till ÖFK inför förra säsongen och gjorde totalt 20 framträdanden för klubben. En skada satte dock stopp för försvararens framfart i år där det endast blev ett framträdande i år. Mittfältaren Linus Sjöberg har varit i klubben sedan säsongen 2012, i division 1. I superettan blev det 15 framträdanden och ett mål för Sjöberg. James Sinclair värvades inför årets säsong från förre seriekonkurrenten Ljungskile och hann med 10 matcher varav fem från start. Kujtim Bala och Dragan Kapcevic värvades båda inför årets säsong där Bala med sin snabbhet och känsliga inläggsfot varit framgångsrik för ÖFK. Kapcevic å sin sida bidrog med 10 mål och två målgivande passningar.

Nu står det alltså klart att samtliga spelare ovan lämnar ÖFK efter årets säsong.
- Vi tackar samtliga spelare för en bra insats i ÖFK och önskar dem lycka till i sina fortsatta karriärer, säger ÖFK:s huvudtränare Graham Potter.

Annons_högerspalt
Fotbollskampen