nästa-match_toppbanner2

ÖFK värvar anfallare

Alhaji Gero är klar för ÖFK. Den 22-årige nigerianske anfallaren, tidigare i Viborg FF och Östers IF, ansluter direkt och gör sin första träning idag.
- Han passar in på vår profil, berättar Potter om det senaste nyförvärvet.

Geros karriär på skandinavisk mark började i Östers IF 2013 där den storväxte anfallaren gjorde nio mål på 36 matcher. Därefter bar det av till Viborg i Danmarks högsta liga innan han nu ansluter till ÖFK.

- Det är en stor, stark anfallare som gillar att springa. Han passar in på vår profil, har en bra ålder och har spelat några år i Skandinavien. Han tillför en ny dimension i nuvarande uppsättning av anfallare i klubben. Vi ser framemot att jobba med honom, berättar Potter.

Gero ansluter alltså direkt och befinner sig redan i Östersund och gör sin första träning idag, måndag.
- Östersund kändes intressant på grund av spelsättet. Jag vill spela fotboll och jag vill utvecklas så mycket som möjligt och nå framgångar. Det tror jag att jag kan göra här, säger Gero om sin nya klubb.

Vi i ÖFK hälsar Gero varmt välkommen till sin nya stad och klubb!

Annons_högerspalt
Tävla om biljetter