nästa-match_toppbanner2

Sång och musik årets kulturtema

Torsdagskvällen bjöd på upptaktsträff där hela föreningen samlades i Exercishallen för att höra ordförande Daniel Kindberg på riktigt starta igång fotbollsåret 2016. Mot slutet av genomgången avslöjades dessutom årets kulturprojekt där sång och musik är i fokus.

Till hösten 2016 kommer ÖFK på nytt att ställa sig på scen. Skådeplats blir Frösö Convention Center där ÖFK:s spelare, ledare och personal sjunger och spelar musik.
- Jag väljer att inte kalla det musik förrän efteråt, skrattade Kindberg när han avslöjade årets tema.

Grundsyftet med projektet, som även kommer filmas och visas live på nätet, är att genom sång och ljud/musik visa klubbens identitet, värderingar och solidaritet. Biljettintäkterna går sedan till välgörenhetsorganistationer, precis som vid dansföreställningen ifjol och konstutställningen 2014.

Kindberg berättade vidare att utmaningen blir den förmodligen största hittills, framförallt för årets kulturcoacher, Jonas och Rosmari Hagström, grundare till Jämtlands Musikskola, som är de som vägleder och formar föreställningen tillsammans med ÖFK.
- Vi är väldigt hedrade av att leda årets kulturprojekt, berättade Jonas och Ros-Marie när de tog sig upp på scen för att presentera sig.

- Det känns fantastiskt att tillsammans med ÖFK genomföra detta då vi delar samma värderingar, fortsatte duon innan Daniel Kindberg därefter rundade av träffen.

Biljetter till föreställningen släpps ungefär när höstomgången börjar.

Jonas2

Jonas Hagström under torsdagens upptaktsträff.

Annons_högerspalt
Tävla om biljetter