Seger i första träningsmatchen

Säsongspremiär och seger med 3-2 (1-2) mot norska ”superetta” laget Levanger FK. Målskyttar för ÖFK Ken Sema, Alhaji Gero och Andrew Stadler.
Efter två träningar på fullstor plan var det dags för premiär. Inne i Abrahallen, Trondheim, mötte ÖFK det norska superetta laget Levanger FK. ÖFK hade med sig samtliga tillgängliga spelare och alla 20 fick spela. Endast Alex Dyer och Brwa Nouri spelade hela matchen.
ÖFK hade problem att hitta positionerna i början men ju längre matchen led desto bättre blev det. Matchen spelades i ett mycket bra tempo, speciellt för att vara i januari, och blev ett mycket bra träningspass för ÖFK. Viktigast var kanske att ingen blev skadad och att alla fick prova på att matcha på fullstor plan.
ÖFKs manager Graham Potter var nöjd efter matchen och sa: – Resultatet var inte det viktiga. Jag ville få ett avbrott i själva tränandet. Det blev en fin fysisk genomkörare.
Levangers svenska tränare Magnus Powell skröt över ÖFK efter matchen: – De kommer att överraska i Allsvenskan precis som GIF Sundsvall har gjort. Vi orkade stå emot dem i 60 minuter, sen tog Östersund över, konstaterade Levangers svenske tränare.
Levanger-ÖFK
2-3, (2-1)
Mål, ÖFK: Ken Sema, Alhaji Gero, Andrew Stadler

Ett sammandrag av matchen går att se här (via Levangers hemsida).

ÅRSMÖTE Östersunds FK

Årsmöte Östersunds FK

Datum: Måndag 5 mars

Tid: Kl 18:30

Plats: Loungen Jämtkraft Arena

Välkomna
ÅRSMÖTE ÖFK-Ungdom

Årsmöte ÖFK-Ungdom

Datum: Måndag 5 mars

Tid: Direkt efter ÖFKs årsmöte

Plats: Loungen Jämtkraft Arena

Välkomna
ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser