toppbanner

Tack Östersunds kommun!

Tack vare en snabb och positivt handläggning av Östersunds kommun kommer Jämtkraft Arena att öppna för alla fotbollsföreningar i Östersunds kommun redan måndag den 8 februari.

ÖFK har under slutet av 2015 och början av 2016 förhandlat om hur ÖFK ska betala för kostnader för utveckling av Jämtkraft Arena inför den allsvenska säsongen 2016. Förhandlingarna har skett i en god anda där samtliga inblandade har varit inställda på att få till en bra lösning som ska gynna alla parter. Förhandlingarna är nu klara och det är två nöjda parter, Östersunds kommun och ÖFK, som nu är överens om hur kostnaderna ska fördelas. det formella beslutet tas under dagens möte i det kommunala bolaget Östersunds Event- och sportarena. Beslutet kommer att gynna alla föreningar som är verksamma på Jämtkraft Arena.
I samband med slutförhandlingarna mellan Östersunds kommun och ÖFK har det även beslutats att Jämtkraft Arena ska öppna redan den 8 februari för alla föreningar som vill nyttja anläggningen. Ett väldigt bra beslut för alla föreningar som vill komma ut och träna på en fullstor plan. ÖFK vill tacka Östersunds kommun, speciellt ordförande i Kultur- och fritidsnämnden Karin thomasson och kommundirektören Anders Wennerberg, som på ett rådigt och smidigt sätt rott förhandlingarna i hamn.

Fotnot: Beslutet om att öppna Jämtkraft Arena den 8 februari innebär att ÖFKs träningsmatch mot norska Ranheim lördag den 13 februari kan spelas som planerat.

Annons_högerspalt
Fotbollskampen