Taylor Morgan lämnar ÖFK för klubb i USA

ÖFKs forward Taylor Morgan lämnar klubben för spel i den amerikanska klubben Tulsa Roughnecks FC. Tulsa Roughnecks spelar i United Soccer League som är en liga under MSL.

Till Tulsa Roughnecks hemsida säger Tulsas assisterande manager Tom Taylor:

”Taylor is going to be another quality forward who will offer us something different,” said Tulsa assistant Tom Taylor. He has great size and excellent pace. I’ve known about Taylor since he was at George Mason University and at Toronto FC, and he has all the tools to make it at the next level. He has been overseas playing at a high level in Sweden and Scotland the last few years, gaining some great experience. When I heard about his availability, I thought that he would be another strong addition to our forward line”

Taylor Morgan kom till ÖFK sommaren 2013. Det senaste året har han varit utlånad till två klubbar i Skottland. I ÖFKs tröja blev det 19 matcher och 3 mål.

Vi tackar Taylor för hans tid i ÖFK och önskar honom all lycka med sin framtida karriär.

Nästa hemmamatch
nästahemmamatch_20160607_vit