ÖFK lånar målvakt av Chelsea

ÖFK lånar målvakten Jamal Blackman från Premiere league klubben Chelsea FC. Jamal har under den gångna säsongen varit tredjemålvakt i Chelsea bakom Courtois och Begovic. Jamal är född 1993, nästan 2 meter lång och väger drygt 90 kg.

Han kom till Chelsea som trettonåring och jobbade sig upp genom årsgrupperna till ett a-lagskontrakt 2011. 2014 skrev han på ett nytt femårskontrakt med Chelsea. Jamal har representerat England i U16, U17, U19 och U21 landslagen.

- Det ska bli mycket spännande att se Jamal i ÖFKs tröja. Nu blir konkurrensen ännu tuffare på målvaktssidan vilket gör att alla kommer att bli bättre säger Graham Potter manager i ÖFK. Dessutom är det fantastiskt att en så stor klubb som Chelsea litar på oss och att dom tror på att vi kan utveckla en av deras unga spelare ytterligare.

Jamal anländer till Östersund redan imorgon, fredag.

Nästa hemmamatch
nästahemmamatch_20160607_vit