Dags för en seger mot Örebro?

Ikväll ställs ÖFK inför en ny tuff uppgift. Bortamatch mot Örebro SK. En förening som vi aldrig vunnit mot i seriesammanhang (och säkerligen inte annars heller). I Superettan 2013 förlorade vi på bortaplan och spelade oavgjort på Jämtkraft Arena. I våras förlorade vi på hemmaplan med 2-4. I den matchen kanske vi fram för allt minns Astrit Ajdarevic fantastiska crosspassningar och att Örebro fick göra tre mål inom loppet av 9 minuter i andra halvlek.

Örebro Sk är en gammal förening. Bildad 1908 och till dags datum 47 säsonger i Allsvenskan. Sedan i våras har båda målskyttarna, Kalle Holmberg och Daniel Gustafsson, lämnat Örebro (IFK Norrköping respektive IF Elfsborg). BK Häcken har värvat Alhassan Kamara och målvakten Jacob Rinne har lämnat för KAA Gent, Belgien.

Nya i Örebro är Nahir Besara och Ferhad Ayaz från Turkiet. Victor Sköld från IFK Göteborg och Martin Lorentzon har anlänt från Coventry, Astrit Ajdarevic lillebror Alfred från Falkenbergs FF och målvakten Anton Fagerström från Nyköpings BIS.

Örebros senaste match slutade 1-1 borta mot Jönköping Södra.

ÖFK har tränat bra under veckan och med de två vinsterna mot Malmö och Hammarby i bagaget är laget fyllt av optimism.

Är du inte på plats i Örebro ikväll kl 19 så sänds matchen i Cmore.