Hitta biljetter till vår sista hemmamatch – besök ICA Supermarket-butiker i Jämtland/Härjedalen

Ska du besöka någon av Jämtland/Härjedalens ICA Supermarket-butiker idag är det bra att vara extra uppmärksam. I butikerna har vi nämligen gömt biljetter till vår sista hemmamatch för säsongen. Mathias Söderlund från Hede har redan lyckats hitta ett par biljetter.
- Han frågade igår om han fick smita iväg från skolan en stund, berättar Mathias mamma, Olivia Söderlund.

Inför vår sista hemmamatch för säsongen har vi i Jämtland/Härjedalens ICA Supermarket-butiker gömt matchbiljetter. Se därför till att vara lite extra uppmärksam när du handlar! Ta chansen och var med och tacka ÖFK-spelarna för deras första allsvenska säsong!

Du kan hitta biljetter i någon av följande butiker:

ICA Supermarket Strömsund
ICA Supermarket Åre