SEF Ligacupen 2016-2017

Säsongen 2016 är slut och direkt startar vi upp nästa säsong. Inledningen av 2017 års ligacup spelar under senhösten 2016 med ett regionalt gruppspel på 4 lag. Kortfattat kan man beskriva ligacupen som ungdomens “Svenska Cup” och fyller verkligen sitt syfte i att få spela bra matcher men också att förlänga säsongen både på hösten och även få starta upp med bra tävlingsmatcher.

Östersunds FK ställer upp i två klasser i år, u16 och u17. Vi har själva inte spelare till två trupper med åldrar så nära, så därför att vi mycket glada att några föreningar i länet vill vara med. Ifjol deltog spelare från Åre, Järpen och Alsen och i år har vi även spelare från Ragunda, Tandsbyn, Ope och IFK Östersund.

Roligt är också att IFK Östersund fick möjlighet att ställa upp med ett U19 lag i cupen.

Detta är första rundan och i Mars fortsätter sedan cupen med ytterligare ett gruppspel med 6 lag

Pr. Spelschema

Östersunds FK U17 – Alvik Lördag 29e Oktober 13.10 Jämtkraft.

Skellefteå FF – Östersunds FK U17 Lördag 5e November Norrvalla

Skellefteå FF – Östersunds FK U16 Lördag 5e November Norrvalla

Östersunds FK U16 – IFK Luleå Lördag 12e November Jämtkraft.

Gefle IF – Östersunds FK U16

Gif Sundsvall – Östersunds FK U17 16e November Norrporten Arena