Bobo klar för nästa säsong!

Bobo Sollander Jansson

Bobo Sollander, ”Kung Bobo”, har skrivit på för ytterligare ett år med ÖFK! Lagets största kulturbärare kom till ÖFK redan 2006 från Frösö IF. Genom åren har Bobo blivit supportrarnas största favorit. En spelare som alltid gjort sitt bästa och som ständigt vuxit med sina uppgifter. Genom åren har det blivit 152 matcher i ÖFK-tröjan. Bobo har spelat i div-2, div-1, Superettan och Allsvenskan med ÖFK som mittback eller forward.

- Bobo är A-lagets starkaste kulturbärare både på och vid sidan av fotbollsplanen säger ÖFKs ordförande Daniel Kindberg. Bobo ligger alltid i framkant när det gäller att göra sitt bästa och att sträva att bli bättre. En tränares och en förenings dröm samtidigt som att han är ett fantastiskt föredöme för alla ungdomar som vill bli fotbollsspelare.