Brwa Nouri har skrivit på för ytterligare två år i ÖFK!

Brwa2_340

Brwa Nouri har skrivit på för ytterligare två år i ÖFK! ÖFKs mittfältsmotor får nu chansen att fortsätta att dominera de Allsvenska arenorna i ÖFKs tröja.

Brwa kom till ÖFK från Dalkurd inför säsongen 2014 och har hunnit med 81 matcher för ÖFK.

- Det känns jättebra att fortsätta i ÖFK, säger Brwa till ÖFKs hemsida och fortsätter. Vi spelar den bästa fotbollen i Allsvenskan och vi har Allsvenskans bästa tränare i Graham Potter. Det ska bli väldigt roligt att få vara med på ÖFKs fortsatta resa och se hur långt vi kan nå tillsammans!

- Förutom att du är en av ÖFKs viktigaste spelare så bidrar du även väldigt mycket i föreningens kulturarbeten och ställningstagande i samhället. Har det bidragit till att du nu bestämt dig för att skriva på ett nytt kontrakt med ÖFK?

- Det finns onda krafter i samhället och att få vara med i kampen mot dessa är alltid positivt och för mig en självklarhet avslutar Brwa.

ÖFKs ordförande Daniel Kindberg är naturligtvis nöjd över att Brwa nu skrivit på ett nytt kontrakt med ÖFK.

- Vi är enormt stolta och glada att få ha kvar Brwa i ÖFK säger Daniel och fortsätter. Flera Allsvenska och utländska klubbar har försökt att få honom över till sig. Att ÖFK nu säkrat Brwa är ett tecken på att vi gör flera saker rätt.

- För oss i ÖFK är dessutom Brwa inte bara en duktig fotbollsspelare. Han är även en mycket uppskattad kamrat och medmänniska som bidrar starkt i det arbete som föreningen gör vid sidan av fotbollsplanen avslutar Daniel.