Dennis Widgren fortsätter i ÖFK

dennishemsida340

Trots att han bara är 22 år har han hunnit med 119 matcher i ÖFK-tröjan. Nu har han skrivit på för ytterligare 2 år. Dennis Widgren har varit med om hela resan från div-2 till Allsvenskan och i år har han varit med i samtliga matcher varav 27 från start.

- Dennis är en spelare som bara blir bättre och bättre för varje år och det känns väldigt bra och viktigt att vi nu kan berätta att han blir kvar hos oss även kommande säsonger säger ÖFKs ordförande Daniel Kindberg. Dennis är en viktig kugge i vårt lagbygge och med sin bakgrund som som spelare i ÖFK sedan 2008 är han trots sin ungdom dessutom en stark kulturbärare i ÖFK! Vi ser fram mot ännu en fantastisk säsong kommande år tillsammans.

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser