För vi har Fouad Bachirou!

ÖFKs 26:årige publikfavorit från Frankrike Fouad Bachirou har skrivit på för ytterligare tre år i ÖFK.

Fouad1web

Fouad startade sin seniorkarriär i Paris St Germain och flyttade till Skottland, Greenock Morton 2010. Efter fyra lyckosamma år i Skottland gick flytten till ÖFK våren 2014.  Här blev han snabbt en favorit med sin fantastiska arbetskapacitet, förmåga att vinna tillbaka bollen och att alltid leverera bollen till en medspelare. Fouad har hunnit med 61 matcher i ÖFK-tröjan. Nu får vi njuta av Fouads prestationer även kommande år!

- Fouad är en av Allsvenskans bästa mittfältare och vi är väldigt nöjda med att få ha kvar honom i ÖFK, säger ÖFKs ordförande Daniel Kindberg. Det är ingen tillfällighet att våra fans har en egen sång om honom. Alla kan se vad han betyder för vårt spel och för våra resultat. Trots mindre problem med skador under den gångna säsongen har han presterat på en nivå som få mittfältare i Allsvenskan klarat av. Vi både tror och vet att det blir ännu bättre nästa säsong!

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser