Graham Potter utsedd till årets ledare av EDK

graham340
Elitdomareklubben i Fotboll (EDK) har för 40:e året i följd utsett årets ledare i den svenska elitfotbollen. EDK delar ut priset till den ledare (och spelare) som under året gjort de bästa insatserna för att stödja domarrollen. Årets ledare 2016 har tilldelats Graham Potter, meddelar EDK i ett pressmeddelande.

EDK:s motivation lyder:
”Under sitt första år som allsvensk tränare har Graham Potter med sin spelidé gjort nykomlingarna Östersunds FK till ett framgångsrikt och spelskickligt lag. Med sin ödmjuka och professionella framtoning, i kombination med ett fullständigt fokus på det egna lagets prestationer, har Graham Potter skapat en positiv arbetsmiljö för oss domare.”

Graham Potter är hedrad över att ta emot priset.
- Jag är stolt och hedrad att ta emot detta pris. Domarna gör ett väldigt bra jobb, ett tufft jobb, och jag respekterar deras arbete så bra jag kan, säger Potter till ÖFK:s hemsida.

Utmärkelsen delas ut i samband med mötet mot Gefle.