Jamie Hopcutt förlänger med ÖFK

Jamie nov1

ÖFKs forward Jamie Hopcutt har skrivit på ett nytt kontrakt med ÖFK.

Jamie kom till ÖFK vintern 2012 efter en lyckosam trial som ÖFK hade i England under december 20111. Den då 19:årige Jamie gjorde så bra ifrån sig att han blev erbjuden ett längre kontrakt med ÖFK. Under fjolårets lyckosamma säsong då ÖFK tog steget upp till Allsvenskan var Jamie en av lagets viktigaste spelare med 15 mål på 24 matcher. Tyvärr hade Jamie otur att få en svår skada under premiäromgången i årets Allsvenska mot Hammarby vilket innebar att den här säsongen ägnats åt rehabilitering.

- Jamie är en av våra spelare som har varit längst tid i klubben, säger Daniel Kindberg ordförande i ÖFK och fortsätter. Vi har gjort en lång resa tillsammans från div-1 till Allsvenskan. Nu kan vi sätta upp nya mål i Allsvenskan tillsammans. Något som är ytterst glädjande. Jamie är en väldigt viktig spelare i vårt lag och nu får våra fans en chans att se Jamie på plan i Allsvenskan. Trots en tuff skadeperiod så har Jamie på ett mycket föredömligt vis kämpat på med sin rehabilitering och jag ser fram emot att få uppleva Jamie i sin fulla potential spela för oss och göra skillnad för oss i Allsvenskan kommande säsonger.