Johan Bertilsson klar för ÖFK!

Johan Bertilsson Gefle

Bilden lånad från Gefle IFs hemsida.

Gefles poängkung Johan Bertilsson har skrivit på för ÖFK. Med 8 mål och 9 målpassningar var han Gefles överlägset bäste poängplockare och en av Allsvenskans bästa poängplockare den gångna säsongen. kontraktet med ÖFK är på 3 år.

Johan, född 1988, växte upp i Hova, Västergötland, och blev 2004 värvad till Carlstad United. Via Degerfors gick han 2010 till Kalmar FF. Våren 2014 spelade Johan i polska Zaglebie Lubin innan han skrev kontrakt med Gefle.

Johan har dessutom spelat 25 landskamper i U17- och U19-landslaget.

- Johan är en fantastisk poängspelare som under många år visat att han kan leverera på en hög nivå, säger ÖFKs ordförande Daniel Kindberg och fortsätter. Hans spelstil passar mycket bra in i vårt sätt att spela och det känns väldigt bra idag att vi nu kan presentera Johan som vår spelare. Vi har arbetat hårt för att få Johan till ÖFK och det kändes väldigt bra när vi igår fick allt bekräftat. Alla som såg vår sista match mot Gefle kunde se vilken bra spelare det är. Han kommer att bli en stor tillgång i vår strävan att fortsätta vinna matcher.