Kontraktsläget i ÖFK. Kärnan i A-laget är klara.

Ghoddas driver bollen2web

Idag är det 17 spelare i ÖFK som har kontrakt över den kommande säsongen (2017). Det är följande spelare:

Hosam Aiesh, Fouad Bachirou, Douglas Bergqvist, Curtis Edwards, Alhadji Gero, Saman Ghoddos, Jamie Hopcutt, Aly Keita, Sebastian Lundbäck, Sam Mensiro, Ronald Mukiibi, Brwa Nouri, Sotirios Papagiannopoulos, Ken Sema, Bobo Sollander, Gabriel Somi och Dennis Widgren.

- Vi är mycket glada och nöjda över att vi har klart med kärnan i nästa års trupp, säger Daniel Kindberg ordförande i ÖFK. Vi är väl förberedda och nu går vi in i nästa fas med att utöka truppen med nyförvärv inför nästa års utmaningar.

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser