ÖFK-supporten Bertil Helanders passning till alla röd-svarta fans

Bertil Helander är ett stort fan av ÖFK. Han är sedan många år medlem i ÖFK och går på så många matcher han kan. Nu efter ÖFK:s första år i Allsvenskan skickar han en uppmaning till alla andra med röd-svarta sympatier.
- Jag har donerat 20 kronor per mål ÖFK gjort i sitt första år i Allsvenskan. Nu uppmanar jag ALLA andra ÖFK-supportrar och medlemmar att göra likadant, säger Bertil Helander.

Östersunds FK slutade på åttondeplats i tabellen och gjorde totalt 44 mål framåt. Bertil Helander bestämde sig efter matchen mot Gefle för att donera en summa pengar till Östersunds FK. 20 kronor per mål blir totalt 880 kronor, vilket Helander satte in på ÖFK:s bankgiro kort efter matchen.

Nu uppmanar han alla ÖFK:s fans att göra samma sak. Vi i ÖFK är givetvis tacksamma för det fina initiativet och vill rikta ett stort tack till Bertil!

Vill du skänka samma summa (880 kronor) som Bertil kan du med enkelhet göra det till bankgironummer 5048–2207.