nästahemmamatch

750 årskort sålda – sista chansen att förnya säsongskortet idag

Imorgon är det sista dagen att förnya sina säsongskortsplatser – sedan blir ej förlängda platser tillgänglig för försäljning. 750 stycken har redan säkrat sina platser, 100 fler än ifjol per 23:e december, och det med en dag kvar av årets förnyelseperiod.

Den 23:e december för ett år sedan var antalet sålda säsongskort (ej företag) 650 stycken när ÖFK-shopen stängdes inför jul. Nu med en dag kvar av förnyelseperioden är redan 750 säsongskort sålda.
- En mycket bra siffra jämfört med fjolåret. Att alla inte förlänger just nu är förväntat, några vill exempelvis invänta bättre platser som eventuellt inte förnyas innan jul, säger Ola Laxvik, biljettansvarig i föreningen.

Alla med säsongskort ska ha blivit kontaktade via epost eller sms. Vill du förlänga din plats men saknar information om din reservation kan du mejla biljett@ostersundsfk.se, så hjälper vi dig.

Extraöppet i mellandagarna
I mellandagarna håller butiken på Prästgatan 50 extraöppet där mellandagsrea erbjuds. Mer information om detta kommer!

Tisdag 27/12 12-17
Onsdag 28/12 12-17