Säsongskort 2017 – priser och viktiga datum

Var med i kampen om mästartiteln 2017! Måndagen den 5:e december släpps säsongskorten för nästa säsong, både för nya och befintliga säsongskortsinnehavare. Alla som haft säsongskort i år kan givetvis förnya sin plats – antingen via vår nya webbshop eller i butiken på Prästgatan 50. Här hittar du viktiga datum och priser.

Datum och förnyelse av plats
- Säsongskorten släpps den 5:e december 12:00
- Du som förnyar din plats måste göra det innan den 23:e december, sedan släpps ej förnyade platser till försäljning
- De med mejladress registrerad kan förnya sin plats via webben – ett mejl kommer måndag 5/12 klockan 12:00
- De utan mejladress registrerad kontaktas antingen via sms eller telefon, förnyelsen sker då i butiken på Prästgatan 50 A
- De med företagskort kontaktas av ÖFK:s Marknadsteam

Arenaöversikt & Priser 2017*

Arenaöversikt2017

pris_mitt

pris_yttre

pris_norrastå

pris_rullstolsplats

*För att köpa säsongskort 2017 behöver minst en person i hushållet teckna medlemskap för året 2017. Mer info om hur du blir medlem publiceras i samband med släppet på måndag. Priset för en person är 200 kronor. Medlemmar i Falkarna kan köpa årskort till rabatterat pris på Norra Stå.

Ny webbshop
I samband med släppet lanserar vi även vår nya webbshop där du kan ta del av flera lanseringserbjudanden – vårt självklara tips är att ni passar på att handla era julklappar hos oss!

Öppettider ÖFK-shopen
Från och med måndag 5/12 är butiken öppen 12-17, måndag till fredag.

Mer information om säsongskorten publiceras på hemsidan och i våra sociala medier på måndag!