Östersunds FK – Kallelse till extra årsmöte

Med anledning av förslag om bolagisering av Östersunds FKs elitverksamhet kallas härmed samtliga föreningens medlemmar till extra årsmöte. Förslaget om bolagisering innefattar ändring av Östersunds FKs stadgar samt bildande av IdrottsAB, inkl. överlåtelse av Östersunds FKs elitverksamheten samt upplåtelse av Östersunds FKs rätt att delta i Svenska Fotbollförbundets tävlingsverksamhet.

Datum: Torsdagen den 22 december 2016

Tid: Klockan 18.30

Plats: Loungen, Jämtkraft Arena

Dagordning