Patrik Zackrisson om hyllningsskivan till ÖFK

Idag smygsläpptes Patriks Combos CD-singel 1X2 både i butiken och på webben, en hyllningsskiva till ÖFK. Patrik Zackrisson, mannen bakom låtarna, fick inspiration till låtarna under en match på arenan.

-Jag var på match och stod på motsatt sida mot Norraste stå och såg då den stora banderollen där det stod ”Vi ger oss aldrig”, jag tänkte då att det vore en perfekt titel på en låt och senare på kvällen när jag skulle somna så låg jag och tänkte på låttexter och melodi samt i vilka sammanhang låtarna kan spelas. Och det känns skitkul att det nu är i hamn.

-Samarbetet med ÖFK har fungerat jättebra och det känns, som sagt ovan, skitkul att vi nu kan släppa skivan, vi hoppas såklart att låten(Vi ger oss aldrig) skall funka för Falkarna och resten av ÖFK-fansen på Jämtkraft Arena i matchsammanhang.

Låtarna har i sig en egen innebörd och tanken är att, beroende på slutresultat, kan man spela den låt som passar till resultatet. Därav titeln på skivan, 1X2. Vi hoppas främst på att ”1” låten skall spelas mest efter matcherna.

-Själva låten ”Vi ger oss aldrig” handlar om värdegrund, mångfald och solidaritet och att det inte bara är i söder som fotbollssolen glöder. Och det passar otroligt bra in på ÖFK!

På tisdag 13/12 kommer skivan uppmärksammas genom en releasefrukost på Storsjöteatern mellan 08.00-09.30, där det kommer bjudas på glöggfrukost och liveuppträdande av Patriks Combo.
Skivan kommer kunna köpas på plats och för er som vill höra mer av den på radio kan ni även ringa in och rösta på P4-toppen: 099-501 36

-Vi tillsammans med ÖFK har dessutom bestämt att 20% av överskottet ifrån skivan går till projektet ”Basse on tour”, vilket känns jättebra då det ligger mig och oss väldigt nära hjärtat.

-Dessutom vill jag inte att man missar luciatåget som kommer att ske innan vårt uppträdande, där vi vill ta tillfället i akt att ta ställning för #jagärlucia, det kommer bli spektakulärt, säger Patrik.

Vi hoppas så många som möjligt vill komma och fira luciamorgonen med oss, för att kickstarta tisdagen!

Plats: Storsjöteaterns Foajé
Tid: 08.00