Säsongskorten är släppta

Nu kan du köpa eller förnya säsongskort till kommande säsong. Här har vi samlat alla nyheter, priser och vad som är viktigt att veta inför ditt köp.

Den största förändringen inför kommande säsong är att vi byter biljettsystem. AXS och Transticket som tillsammans bildat AXS Transticket är från 2017 åter som leverantör av biljettsystem och webbshop. Via ostersundsfk.ebiljett.nu kan du redan nu skapa ett konto och köpa/administrera säsongskort, medlemskap och souvenirer.

Nytt om medlemskap och säsongskort
För att kunna köpa säsongskort behöver du också teckna medlemskap för året 2017. Säsongskort och medlemskap köpes via ostersundsfk.ebiljett.nu, i vår butik på Prästgatan 50 A eller genom Transticket på telefon 0771-45 46 00. Gör du ditt köp online är det viktigt att samma mejladress anges vid köp av både medlemskap och säsongskort.

Förnya din plats
Alla som haft säsongskort i år kan förnya sina platser fram till 23 december klockan 17:00. Tidigare innehavare kontaktas primärt via ett mejlutskick där ni både kan teckna medlemskap och köpa säsongskort. Vi kontaktar er via den mejladress som angavs vid köpet ifjol.

Saknar vi din mejladress skickas information via SMS om mobilnummer är registrerat. Du kan även besöka butiken fredagar kl. 12:00-17:00, extraöppet måndag 5 december kl. 12:00-17:00 eller ringa AXS Transticket för att behålla din plats. Efter den 23 december släpps överblivna platser till försäljning. Mer info om förnyelse hittar du här.

Öppettider i butiken
Från och med idag och fram till den 23:e december är butiken på Prästgatan 50 öppen måndag till fredag, 12:00-17:00. Välkommen in!

ostersundsfk.ebiljett.nu