Stöd Musikhjälpen och bli fotbollsproffs för en dag i ÖFK

I förmån för Musikhjälpen kan du buda hem en dag som fotbollsproffs i ÖFK! Bland annat äter du frukost tillsammans med Saman Ghoddos och Ken Sema, tränar med spelare från A-laget under ledning av Graham Potter.

Via denna sida kan du stötta Musikhjälpen och samtidigt buda hem ett spelarkontrakt som gäller för en dag i Jämtlands rödsvarta stolthet – Östersunds Fotbollsklubb. Du äter frukost tillsammans med dina nya lagkamrater och får din egen plats i omklädningsrummet där du får snöra på dig skorna och vara med på en träning med A-laget. Du coachas av Graham Potter och tränar tillsammans med Saman Ghoddos, Ken Sema, Brwa Nouri och Bobo Sollander.

Klicka här för att lägga ditt bud.

Årets tema i Musikhjälpen är ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”, något du kan följa här.