Stort intresse för säsongskort – 476 platser redan köpta

340
Förra måndagen startade säsongskortsförsäljningen till ÖFK:s andra allsvenska säsong. En vecka senare kan vi meddela att cirka 500 platser redan är uppbokade där både nya och befintliga innehavare säkrat sina platser, och det med nio dagar kvar av förnyelseperioden!

Privatpersoner har till den 23:e december på sig att förnya sina befintliga platser, därefter släpps ej förlängda platser till försäljning. Du som ännu inte säkrat dina platser ännu, ny som befintliga årskortinnehavare, gör det enklast via ostersundsfk.ebiljett.nu eller genom att besöka ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A. Öppet måndag – fredag 12:00 – 17:00.

Extraöppet sista lördagen innan jul
Lördagen den 17:e december mellan 12:00 och 15:00 är det extraöppet i butiken. Perfekt för dig som inte hinner gå på stan på veckorna och vill hinna införskaffa röd-svarta klappar!

Sista datum att beställa
Beställer du souvenirer och säsongskort via webbshopen och behöver få dina varor levererade innan jul måste din beställning göras senast 19:e december klockan 16:00.

ostersundsfk.ebiljett.nu

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser