Årets första träningsmatch med Ranheim som motståndare

På lördag är det dags för årets första träningsmatch. Motståndet står det norska ”superetta” laget Ranheim IL för. ÖFK har en tradition av att möta norska lag under försäsongen. Ranheim är en av de klubbar som alltid finns med som motståndare när matchandet kör igång. Laget spelar i OBOS-ligan vilket är den norska motsvarigheten till Superettan. Ifjol kom laget på en 9:de plats.

Ranheim är en förort till Trondheim och räknas som andralag i Trondheim efter Rosenborg.

Redan nästa fredag är det dags för en ny tur över till Tröndelagen. Då möter vi Levanger FK. Även det ett lag från OBOS-ligan.

– Vi brukar möta Ranheim varje år och vi har en bra kontakt med dem. Ranheim är en bra samarbetspartner som det känns bra att samarbeta med. Det brukar bli bra och nyttiga matcher för oss. Målsättningen för oss är att matcha in de nya spelarna i vårt spelsystem och att låta alla spelare i truppen få speltid, säger ÖFKs manager Graham Potter.

Match: Ranheim – ÖFK

Datum: Lördag den 21 januari.

Spelplats: Abra-hallen i Malvik (två mil norr om Trondheim)

Matchstart: Kl 15.00

Entré: Vuxna 50 kr

Matchen går att se via Mittmedia