Biljetter till cupmatcherna släppta

cupnyhet340
Nu finns biljetter till ÖFK:s gruppspelsmatcher i Svenska Cupen att köpa via ostersundsfk.ebiljett.nu och i butiken på Prästgatan 50. Här är allt du behöver veta inför biljettsläppet och hur du som medlem i ÖFK tar del av biljettrabatten till båda matcherna.

Om mindre än en månad spelar ÖFK sin första tävlingsmatch för säsongen. Varbergs BoIS, med den tidigare ÖFK-spelaren Thomas Boakye i laget, är först ut att gästa Jämtkraft Arena. Därefter väntar bortamöte med Nyköping innan gruppspelet avslutas hemma mot Hammarby den 5:e mars.

Biljettpriser och medlemsrabatt
Biljettförsäljning sker endast till Östra Läktaren. Biljetter till bortasektionen (mot Hammarby) släpps senare. Mot Varberg gäller valfri placering på Östra Läktaren, mot Hammarby gäller numrerade biljetter på samma läktare. Följande biljettpriser gäller till ÖFK:s båda gruppspelsmatcher:

Vuxen/Pensionär: 130 kr (medlemspris 100 kr)
Ungdom: 50 kr

Du som är medlem i ÖFK har fått ett mejl med instruktioner om hur du tar del av rabatten online . Fick du inget mejl rekommenderar vi ett besök i ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A.

Spelschema Svenska Cupen
ÖFK – Varbergs BoIS lör 18 feb 14:00
Nyköping BIS – ÖFK lör 25 feb 16:00
ÖFK – Hammarby IF sön 5 mars 14:00

Observera att säsongskorten inte gäller i cupen.