Missa inte Sema och Ghoddos i landskamp

3401 Mycket talar för att Östersunds FK:s Saman Ghoddos och Ken Sema kommer att hoppa in mot Slovakien i dag.
Det handlar om den sista matchen för det svenska landslaget i Januariturnén. Matchen spelas på Zayed Sports City Stadium i Abu Dhabi.
Förbundskaptenen Janne Andersson tvingas också att ställa över två spelare, Alexander Jeremejeff och Pa Konate. Båda har problem med sina ljumskar.
– Jeremejeff har en överansträngd ljumske och Pa Konate fick en känning vid förra matchen mot Elfenbenskusten. Därför får dom vila, säger Janne Andersson till svenskfotboll.se
Saman Ghoddos hoppade in i andra halvleken i förlustmatchen medan Ken Sema inte fick lämna bänken. Båda inleder på bänken även i dag mot Slovakien.
– Jag är spelsugen och förhoppningsvis kommer båda jag och Ghoddos att få hoppa in, säger Ken Sema som har chans att få göra debut i A-landslaget.
Startelvan: 1 Andreas Linde – 5 Anton Tinnerholm, 2 Linus Wahlqvist, 21 Jacob Une Larsson, 4 Joakim Nilsson – 13 David Moberg-Karlsson, 14 Joel Allansson, 8 Oscar Lewicki, 9 Victor Claesson – 17 Alexander Isak, 10 Sebastian Andersson. Matchen visas direkt i TV12 med start 16.45.