Ny ung målfarlig mittfältare klar för ÖFK

Ludvig Fritzson signarweb

Idag, lagom till lägret på Kanarieöarna, skrev ÖFK kontrakt med en av Superettans mest hyllade unga spelare. 21-årige Ludvig Fritzson, som spelat i Degerfors de två senaste säsongerna, heter spelaren. En målfarlig mittfältare/forward som spelat 50 matcher för Degerfors sedan våren 2015.

Moderklubb är Mölltorp/Breviks AIF (Karlsborg). Via Tibro AIK kom Ludvig till Degerfors 2015.

- En ung mycket lovande spelare som vi tror oss kunna hjälpa att utvecklas ytterligare hos oss, säger ÖFKs ordförande Daniel Kindberg. Trots sin unga ålder så har han 50 matcher i svensk elitfotboll. Alla som såg matchen ÖFK mot Degerfors 2015 och såg Fritzon göra två mål vet vilken potential som han har.

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser