Reid: – Viktigt att få in de nya grabbarna i gruppen

16010432_10154481606643935_2064753206_o

Snart är årets första träningsläger över för Östersunds FK. På tisdag lämnar laget Teneriffa för att åka tillbaka till kylan i Sverige.

– Det har varit bra väder här och målet med lägret var ju att få komma ut på fullstor plan och träna. Dessutom har det varit viktigt att få in de nya grabbarna i gruppen. Vi har berättat mycket om vad vi uppnådde förra året och vad vi vill utveckla med dem i laget, säger tränaren Billy Reid.

När det gäller de skadade spelarna Jamie Hopcutt, Sotirios Papagiannopoulos och Sam Mensiro går det åt rätt håll.

– Det har varit perfekt för dem att kunna ha dubbla träningspass varje dag utomhus, säger Reid.

Om drygt två veckor är det dags för nytt läger. Då i spanska Salou där man även hade träningsläger förra året.

– Vi har två matcher mot norskt motstånd innan vi åker till Spanien. Under lägret kommer vi att möta både Malmö och Sirius , berättar Billy Reid.

HÄR kan du se ett videoklipp från lägret där Ghoddos visar hur en hörna ska slås.