Så ser ÖFK:s startelva mot Varberg ut

Nu är det dags för säsongsstart.

Klockan 14.00 drar Östersund-Varberg igång på Jämtkraft Arena. Det är första gruppspelsmatchen i Svenska Cupen och ÖFK är storfavorit.

- Varberg kommer hit med ett bra lag och jag är imponerad över det jobb som Jörgen Wålemark har gjort med laget. Vi har själva gjort en bra försäsong och det ska verkligen bli kul att spela tävlingsmatch. Hoppas att det kommer folk och tittar också. Det är ju inte optimalt fotbollsväder, men vi ska försöka värma publiken med bra spel, säger Graham Potter.

ÖFK:s startelva:

Andreas Andersson – Ronald Mukiibi, Douglas Bergqvist, Tom Pettersson – Hosam Aiesh, Brwa Nouri, Fouad Bachirou, Ken Sema – Johan Bertilsson, Saman Ghoddos, Curtis Edwards.

Ersättare: Aly Keita, Darijan Bojanic, Alhaji Gero, Ludvig Fritzson, Bobo Sollander, Dennis Widgren, Samuel Mensiro.

Varbergs startelva:

Joakim Wulff (mv) – Billy Nordström, Anton Liljenbäck, Oliver Stanisic, Pär Asp – Joakim Lindner, Peter Nyström, Elias Andersson – Eric Nilsson, Gabriel Altemark Vannemyr, Karl Söderstörm.

Ersättare: Christoffer Arvidsson, Isac Johansson, Joel Palmquist, Thomas Boakye.