Då släpps biljetter till hemmapremiären – därför bör du köpa säsongskort innan dess

Den 20 februari kan medlemmar köpa biljetter till ÖFK:s allsvenska premiär mot Norrköping och en vecka senare öppnar biljettförsäljningen för allmänheten. Fortfarande finns bra platser att säkra upp för hela säsongen, men bäst är att göra det innan enkelbiljetter släpps.

Efter biljettsläppet är det sannolikt svårare att säkra upp någon de bästa platserna för hela säsongen. Just nu finns flertalet bra platser tillgängliga centralt både på Östra och Västra Läktaren. Vi rekommenderar dig som funderar på säsongskort (sittplats) att passa på och köpa innan enkelbiljetterna är släppta!

Här köper du säsongskort
Köp ditt säsongskort i butiken (aktuella öppettider här) eller via ostersundsfk.ebiljett.nu. Kom ihåg att du behöver bli medlem i föreningen för att köpa säsongskort. Du kan dessutom delbetala ditt säsongskort om du inte vill betala allting på en gång.

Så släpper vi biljetter 2017
datum17