Dags för vårens Knatteskola!

340isntaSå var det äntligen dags för ÖFK:s uppskattade Knatteskola! Vi tar nu emot anmälningar till våra två träningsgrupper Grön & Gul, med inriktning på åldrarna 4-7 år gamla.

Första träningstillfället är den 8:e mars, det sista 12:e april. Här hittar du priser och betalar avgiften för Knatteskolan. Medlemskap i ÖFK är obligatoriskt för att delta.

Grupp Grön riktar sig till barn som har lite eller ingen erfarenhet av ”organiserad” fotboll. Barnet möter nya tränare, nya träningskamrater och upplever fotboll i en lekfull miljö.

Grupp Gul riktar sig till barn som tidigare har haft kontakt med fotboll i en ”organiserad” verksamhet och har träffat nya ledare och lagkamrater tidigare. Barnet ges möjlighet att ta nästa steg i sin personliga fotbollsutveckling.

Utöver fem träningstillfällen ingår boll, t-shirt, vattenflaska, medalj vid sista tillfället samt en ståplatsbiljett till ÖFK:s alllsvenska match mot Kalmar FF.

Först till kvarn – 24 platser per grupp tillgängliga!

Plats I5-Hallen, Stadsdel Norr. Prolympia Idrottshall

Datum 8/3, 5/3, 22/3, 29/3 &12/4

Träningstider
18:15-19:00 – Grön
19:10-20:00 – Gul

Mer information hittar du på Akademins hemsida.

Knatteskolan är ett första eller andra möte för barn med fotboll. Miljön kommer att vara positiv, lek- och lustfyllt. Fokus är en upplevelse innehållande naturliga rörelser genom lek. Målet är att barnen ska få en god första kontakt med sporten fotboll och samtidigt känna att fysisk aktivitet är något roligt, utmanande och spännande. Om ert barn känner sig redo för nästa steg i sin fotbollsutveckling kommer ÖFK inom kort undersöka intresse för en ny föräldratränad utvecklingsgrupp med hjälp och stöd av ÖFK’s Akademi-instruktörer.

Mer information om detta hittar du på hemsidan.

Välkomna!

Robin Bramsered