nästahemmamatch

Deniz Hümmet tränade med ÖFK – ny träning på onsdag

20-årige Deniz Hümmet är på plats i Östersund för att träna med ÖFK under två dagar. Den förre Malmö FF-talangen, som senast spelat i franska Troyes, ser fram emot testträningarna.

– Jag fick upp ögonen på allvar för Östersund då de slog Malmö på bortaplan i höstas. De spelar ett spel som jag gillar och jag tror Östersund skulle passa mig. Vi får se hur det känns med klubben och med tränarna nu under mina dagar här, säger Hümmet.

Anfallaren Deniz Hümmet är just nu kontraktslös efter att han valde att bryta kontraktet med Troyes efter flera tränarbyten.

– Det är viktigt att man har en tränare som tror på en. Nu har jag erbjudande från flera klubbar, så vi får se vad som händer.

Deniz Hümmet, som är född i Sverige och har turkiskt påbrå, har spelat åtta ungdomslandskamper med Turkiet.

Han tränade med laget klockan 11.00 under tisdagsförmiddagen och tränar även i morgon onsdag.

– Det var lite kallt. Men det kändes okej. Det var 3-4 veckor som jag tränade med ett lag så det var lite jobbigt med tempot. Man är ju inte i toppform just nu, sa Deniz Hümmet.