Ghoddos avgjorde i sista sekunden

Med matchens sista spark avgjorde Saman Ghoddos.

ÖFK besegrade Varberg med 2-1 i första gruppspelsmatchen.

- Det var verkligen skönt när bollen gick in, sa Ghoddos.

En riktigt bra första halvlek av ÖFK och en lite sämre andra. Så var dset nog många som summerade ÖFK:s insats mot Varberg.

– Men så var det också. Vi fick inte till vårt spel som vi ville i andra. Men samtidigt gjorde Varberg det svårt för oss. Det var trångt både i mitten och på kanterna, sa Saman Ghoddos.

I fjärde övertidsminuten kom så det förlösande segermålet. Dennis Widgren passade elegant in till Saman Ghoddos som prickade in bollen.

– Visst är det skönt att få göra två mål. Men det allra viktigaste var ju segern och att vi fick tre poäng i gruppen, sa en glad Saman Gjhoddos.

Han var också glad att så många hade letat sig till Jämtkraft Arena.

– Verkligen kul och det var bra tryck för att vara första matchen. Nu hoppas jag att det kommer ännu fler och stödjer oss i nästa hemmamatch mot Hammarby som som blir sista matchen i gruppen, sa Ghoddos.