ÖFK i jakt på ny seger i cupen

Lördag klockan 16.00 jagar ÖFK vidare mot en ny seger i Svenska Cupen.

Nyköping BIS väntar på det nya konstgräset på Rosvalla IP.

– Jag ser fram emot mitt första besök i Nyköping, säger ÖFK-tränaren Graham Potter.

Många hoppas på en gruppfinal i Svenska Cupen mellan Östersunds FK och Hammarby den 5 mars. Men först har de båda lagen två hinder att ta sig över.

Hammarby tar emot Varberg och Östersund gästar Nyköping.

– När man tittar på resultaten i cupen så ser man att det blivit en hel del skrällar. Men det är ju också tjusningen med Svenska Cupen att det inte går att räkna ut något, säger Graham Potter.

Att division 1-laget Nyköping ska plocka tre poäng är det inte många som tror på, men Potter varnar för att det kan bli en tuff match.

– Jag har följt Nyköping en del sedan vi själva var i division 1. Jag känner till deras kvalitéer rätt bra och de kom tillbaka väldigt bra senast mot Hammarby, säger Potter.

Är det extra tufft att gå in i matcher där alla förväntar sig att man ska vinna?

– Det är klart att de har allt att vinna i en sådan här match och skillnaden är kanske inte så stor mellan divisionerna som en del tror. Vi måste göra vårt jobb till 100 procent för att vinna. Men det vet vi om, säger Graham Potter.