ÖFK inleder med tuffast tänkbara motstånd

Svenska mästarna Malmö FF väntar på hybridgräset i Salou klockan 10.30 på lördagsförmiddagen.

– Naturligtvis en rolig match att spela. Men vi håller på att bygga ihop ett lag så resultatet är inte det allra viktigaste, säger ÖFK-tränaren Graham Potter.

18 utespelare och två målvakter har Graham Potter att tillgå och mycket tyder på att samtliga utespelare får chansen.

När det fäller Alhaji Gero, som haft känning i en vad, är det mest tveksamt.

– Det är möjligt att jag får några minuter. Vi får se, säger Gero.

Sam Mensiro, som haft problem efter meniskskador, har sett pigg ut på träningarna och är redo för inhopp.

– Jag hoppas på 20-30 minuter. Jag är i alla fall sugen på att spela, säger Mensiro.

Graham Potter har ännu inte släppt någon startelva till matchen mot Malmö och han är inne på att lufta truppen rejält.

– Det är ju tre matcher vi ska spela på kort tid på lägret så alla får inte spela 90 minuter mot Malmö, säger Graham och ler.

Vi kommer att liveuppdatera från matchen på Östersunds FK:s facebooksida. Där kan du också ställa frågor under matchens gång.