nästahemmamatchZORYA

ÖFK utvecklar sin akademi med ny utvecklingsgrupp

I takt med att vi i akademin utvecklas ger det också oss chansen att öppna upp för en ny yngre utvecklingsgrupp. I dag består akademin utan av 3 större utvecklingsgrupper med förhoppning att bli fler.

Den nya gruppen som vi hoppas starta upp riktar sig till barn som är redo att börja i en förening, att man tex känner att man varit med klart i vår knatteskola och vill ta nästa steg. Gruppen kommer under deras första år inom akademin tränas av vårdnadshavare, till skillnad från de äldre utvecklingsgrupperna som har instruktörer från akademin.

Hela nyheten med mycket mer info finns presenterad på Östersunds FKs akademisida där också intresseanmälning till den nya utvecklingsgruppen finns.

https://www.svenskalag.se/ofkakademi

Ev fundering eller frågor som inte besvaras på vår akademihemsida eller i vår akademihandbok kan skickas till mats.pettersson@ostersundsfk.se

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser