bkhacken

Biljetter till kvartsfinalen släppta – fritt inträde för ungdomar på ståplats

Nu kan du säkra din plats till ÖFK:s historiska kvartsfinal i Svenska Cupen. På lördag klockan 16:00 är det avspark mellan ÖFK och Trelleborg – jakten på en Europaplats går vidare och vi behöver ditt stöd på plats! Här hittar du all info rörande biljetter till matchen.

Lördagen den 11:e mars klockan 16:00 (entréer öppnar 15:00) spelas matchen mellan ÖFK och Trelleborgs FF på Jämtkraft Arena.

Nu är biljetterna ute för försäljning. För ungdomar blir det fritt inträde på Norra Stå denna match. Ingen biljett behöver hämtas i förväg.

Som tidigare öppnar vi till att börja med Östra Läktaren och Norra Stå. Denna gång är det billigare att köpa biljetten i förväg, köpes biljetten på plats i luckan matchdag är det 40 kronor dyrare.

Pris Östra Läktaren
Vuxen/Pensionär: 150 kr
(medlemspris 100 kr)
Ungdom 7-17 år: 50 kr

Norra Stå
Vuxen/Pensionär: 100 kr
Ungdom 7-17 år: Fritt inträde
Klackbiljett: 100 kr

Du köper biljetter som vanligt via ostersundsfk.ebiljett.nu eller i ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A.