BnearIT i Luleå sponsrar ÖFK

BnearIT i Luleå sponsrar ÖFK
Luleåbaserade företaget BnearIT går in som sponsor till ÖFK. Bakom samarbetet ligger bland annat en gemensam syn på nyttan med mångfald, tolerans och öppenhet.
– ÖFK är unika inte bara med sitt sätt att spela fotboll utan också genom att stå upp för mångfald, tolerans och öppenhet. Med uttryck som sång, dans och bokcirklar har klubben utmanat den machokultur som annars är norm i fotbollssammanhang, säger Kent Eneris, vd på BnearIT.
BnearIT är ett konsultföretag med 35 anställda, verksamhet i hela Sverige och huvudkontor i Luleå. BnearIT, som bland annat arbetar med systemutveckling och mjukvaruarkitektur, blir det första Norrbottenbaserade företaget som sponsrar ÖFK.
– Vi är glada och stolta över samarbetet med BnearIT. Det vi gör och står för ger eko både nationellt och internationellt, säger Daniel Kindberg, ordförande för ÖFK.
Avtalet mellan BnearIT och ÖFK har undertecknats i mars och gäller från och med 2017.
– ÖFK är ett föredöme för hela Fotbollssverige på många sätt. För oss som bor i landets norra delar bevisar ÖFK att det är möjligt att prestera elitfotboll på högsta nivå även här. För BnearIT innebär samarbetet inget gränsöverskridande, både vi och ÖFK är norrländska organisationer med visioner och en gemensam värdegrund, säger Kent Eneris.
Läs mer om BnearIT på www.bnearit.se Läs mer om ÖFK på www.osdsport.se
För vidare information kontakta:
Kent Eneris, vd på BnearIT Mobil: 073-368 93 68 E-post: kent.eneris@bnearit.se
Daniel Kindberg, ordförande för ÖFK Mobil: 070-314 64 07 E-post: daniel.kindberg@ostersundshem.se

Luleåbaserade företaget BnearIT går in som sponsor till ÖFK. Bakom samarbetet ligger bland annat en gemensam syn på nyttan med mångfald, tolerans och öppenhet.

– ÖFK är unika inte bara med sitt sätt att spela fotboll utan också genom att stå upp för mångfald, tolerans och öppenhet. Med uttryck som sång, dans och bokcirklar har klubben utmanat den machokultur som annars är norm i fotbollssammanhang, säger Kent Eneris, vd på BnearIT.

BnearIT är ett konsultföretag med 35 anställda, verksamhet i hela Sverige och huvudkontor i Luleå. BnearIT, som bland annat arbetar med systemutveckling och mjukvaruarkitektur, blir det första Norrbottenbaserade företaget som sponsrar ÖFK.

– Vi är glada och stolta över samarbetet med BnearIT. Det vi gör och står för ger eko både nationellt och internationellt, säger Daniel Kindberg, ordförande för ÖFK.

Avtalet mellan BnearIT och ÖFK har undertecknats i mars och gäller från och med 2017.

– ÖFK är ett föredöme för hela Fotbollssverige på många sätt. För oss som bor i landets norra delar bevisar ÖFK att det är möjligt att prestera elitfotboll på högsta nivå även här. För BnearIT innebär samarbetet inget gränsöverskridande, både vi och ÖFK är norrländska organisationer med visioner och en gemensam värdegrund, säger Kent Eneris.

Läs mer om BnearIT på www.bnearit.se Läs mer om ÖFK på www.osdsport.se.

För vidare information kontakta:

Kent Eneris, vd på BnearIT
Mobil: 073-368 93 68 E-post: kent.eneris@bnearit.se

Daniel Kindberg, ordförande för ÖFK
Mobil: 070-314 64 07 E-post: daniel.kindberg@ostersundshem.se

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser