ÖFK lånar back av Djurgården

I dag blev det klart att Östersunds FK lånar Tim Björkström från Djurgården.

– Jag är väldigt positiv inför flytten till Östersund. Det känns jättebra, säger Björkström.

26-åringen skrev på för Djurgården inför säsongen 2015 och kom då från Brommapojkarna där han spelat sedan 2009.

Han spelade 25 respektive 22 allsvenska matcher från start under sina två första säsonger i Djurgården.

Men nu väljer alltså Djurgården att låna ut honom hela säsongen 2017.

– Det är ju lite tråkigt att lämna grabbarna förstås efter som det är ett bra gäng. Men jag har hört mycket positivt om Östersunds sammanhållning laget så det ska nog gå bra, säger Tim Björkström.

Han hyllar också ÖFK:s spel.

– Jag har ju sett dem spela senaste åren och de spelar verkligen en bra fotboll. En offensiv fotboll som är svår att läsa och det är en fotboll som jag gärna spelar, säger Tim Björkström som kan användas som både mittback och ytterback.