nästahemmamatch

ÖFK Team 12 – 17

Mobilisering mot droger

Välkommen till Team 12-17

- Ett samarbete mellan Östersunds FK, Region Jämtland Härjedalen, Diös, Länsförsäkringar Jämtland och ICA Supermarket

ÖFK Team 12-17 är en klubb där ungdomar som är mellan 12 och 17 år erhåller ett fritt årskort, ståplats, på ÖFKs hemmamatcher förutsatt att du förbinder Dig att avstå alkohol och droger under hela året fram till 31 december. Du skriver på ett avtal där du bekräftar detta. Avtalet gäller tills vidare och Du kommer att få bekräfta det en gång per år tills det år Du fyller 18 år för att få möjligheten att få ut ett nytt årskort.

Du måste alltså vara alkohol- och drogfri kontinuerligt 24 timmar om dygnet över hela året för att få tillgång till ett nytt årskort den kommande säsongen.

- I år kommer vi att ha 150 årskort att dela ut, säger Lasse Landin kanslichef i ÖFK. – Detta erbjudande kommer säkert att bli fulltecknat snabbt så det gäller att anmäla sig så fort som möjligt.

- Ungdomar födda 2005 är de yngsta som välkomnades till denna säsong. ÖFK Team 12-17 är alltså för ungdomar mellan 12 och 17 år d.v.s. födda 2000 – 2005.

- Hur går det till att anmäla sig?

- Du anmäler dig via formuläret här på hemsidan, klicka på länken längst ner på sidan. De första 150 som anmält sig får sedan komma tillsammans med en förälder till en kontraktsignering måndag den 27 mars kl 16.30 på Kärnan, Östersund. Det går inte att skicka via ombud eller liknande. Vi är noga med att projektet är seriöst och föräldrarna har ett ansvar i att kolla att ungdomarna håller sin del av avtalet, d v s att vara helt drog- och alkoholfri från det att avtalet tecknas, 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan året ut.

- Du som blir antagen som medlem skall visa respekt för det Du erhåller helt kostnadsfritt genom ÖFK Team 12-17. Det är fullständigt självklart att Du sköter Dig på ett bra sätt – i arenan, på stan, i skolan m m och är en god kamrat i alla lägen.

- Ambassadörer för ÖFK Team 12-17 två spelare i ÖFK. Douglas Bergqvist och Saman Ghoddos. Det är i första hand dessa som skriver under ”kontraktet” tillsammans med Dig och en av Dina föräldrar (målsman).

ÖFK förbehåller sig rätten att ändra/utveckla utformningen av konceptet fortlöpande. Säsongskortet berättigar till en plats på Norra stå under ÖFKs samtliga hemmamatcher i Allsvenskan 2017.

Vi tackar våra samarbetspartners, Region Jämtland Härjedalen, Länsförsäkringar Jämtland, Diös och ICA Supermarket som stöttar ÖFK Team 12-17 och skapar mervärden i detta projekt.

PS! Om Du känner till någon som fått ett kort men inte uppfyller avtalet, mejla oss på abuse@ostersundsfk.se

Välkommen till ÖFK Team 12-17
Hälsar Östersunds FK