banner_halmstad

Supporterinfo: ÖFK – Hammarby IF – Viktigt om förköp

Söndag klockan 14:00 tar ÖFK emot Hammarby IF i en direkt avgörande match om vilket lag som tar sig till kvartsfinal i Svenska Cupen. Här hittar du information om biljettpriser och vilka sektioner som är öppna.

Köp biljetten i förväg, det underlättar inpasseringen på Jämtkraft Arena! Köper du biljett i luckan gäller valfri placering på Östra Läktaren (där det inte redan sitter någon med numrerad biljett).

Är du hemmasupporter klickar du här för att köpa biljetter via nätet.

Hemmasupporter
För hemmasupportrar är det numrerade sittplatser på Östra Läktaren eller ståplats på Norra som gäller, till att börja med. Vid behov öppnar vi fler sektioner.

Priser Sittplats Östra
Vuxen/Pensionär: 130 kr (medlemspris: 100 kr)
Ungdom 7-17 år: 50 kr

Norra Stå
Vuxen/Pensionär: 100 kr
Ungdom: 50 kr

Bortasupporter
Gästande lags supportrar håller till på anvisad del av Södra ståplatssektionen. Vi rekommenderar förköp för att underlätta inpasseringen på Jämtkraft Arena.

Klicka här för att köpa biljetter till bortastå.

Priser Bortasektion
Vuxen/Pensionär: 100 kr
Ungdom: 50 kr

Mer information för dig som gästande supporter hittar du här.

Entréerna öppnar 13:00. Välkomna!