Extraöppet i butiken lördag och söndag

340

Allsvensk hemmapremiär på söndag klockan 15:00 mot IFK Norrköping. Butiken på Prästgatan 50 håller extraöppet både lördag och söndag – passa på att säkra din plats till premiären!

I nuläget är närmare 4000 biljetter sålda men vi hoppas givetvis att många fler kan sluta upp i ÖFK:s allsvenska premiär 2017. Du som inte skaffat biljett ännu och helst gör det över disk får en extra möjlighet redan imorgon och på söndag.

Öppettider
Lördag 11–14
Söndag 11–13

Köper du din biljett i förväg blir det billigare. Har du inte möjlighet att handla i butiken går det givetvis lika bra att köpa dina biljetter via ostersundsfk.ebiljett.nu eller genom att ringa AXS Transticket 0771-45 46 00.

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser