Jahwa fortsätter sitt samarbete med Östersunds FK

Jahwa fortsätter sitt samarbete med Östersunds FK.

Även den här säsongen är det Arvid Nordqvists kaffe som Jahwa levererar till Jämtkraft Arena.

-Vi kommer fortsätta leverera ett KRAV/ Fairtrade certifierat kaffe på arenan då det faller sig helt naturligt med ÖFKs visioner och arbete med ett socialt ansvarstagande och likaberättigande. Östersunds FK är en fin plattform för oss att synas på då dessa fotbollsprofiler är stora förebilder för våra ungdomar. Förutom idrotten satsar vi vidare på våra miljöarbete där vi klimatkompenserar hela vår verksamhet. Nytt för i år är det nystartade projekt då vi hjälper barn och ungdomar med olika typ av funktionsnedsättning i Nicaragua, vilket blir riktigt spännande för oss, säger Johan Gavelin på Jahwa.

I slutändan mynnar det ut i riktigt gott kaffe som kan drickas med gott samvete för alla trogna ÖFK supporters

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser