NORD-LOCK ny Officiell Partner till ÖFK

nordlock_340
Presentation av NORD-LOCK som tecknat ett 2-års avtal som Officiell Partner till ÖFK.

”Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Med en unik kombination av innovativa produkter och kunnande löser dem de allra svåraste skruvförbands-utmaningarna.  Företaget firar i år 35 år och har närvaro i över 65 länder. Flertalet högkvalitativa lösningar såsom Nord-Lock killåsningsbrickor, Superbolt MJT muttrar, Boltight hydrauliska skruvspännare samt Expander systemet ingår i sortimentet.

Tillverkningen av Nord-Lock-brickor ligger i Mattmar och de är en av de största arbetsgivarna i regionen. Nord-Lock-brickor är erkända över hela världen för deras förmåga att säkra bultförband som utsätts för kraftiga vibrationer och dynamiska belastningar. Systemet kan inte skruva upp sig av sig självt eftersom det skapar en kilspänning under bulthuvudet eller muttern. En idealisk lösning för bultförband som inte får lossna. Koncernen Nord-Lock Group är helägd av Investment AB Latour som är börsnoterat på Stockholmsbörsen.”

Varför väljer NORD-LOCK att samarbeta med ÖFK?

- Jag ser ÖFK som en gemensam stolthet i regionen som engagerar massor av människor av olika åldrar och kön. ÖFK spelar en effektiv och publikfriande fotboll och de har en mycket trevlig och inbjudande supporterkultur. Som en av länets största arbetsgivare inom industrin ser jag engagemanget för klubben på vår arbetsplats.  ÖFK bidrar till att sätta Östersund på kartan, det är en positiv kraft vi gärna förknippar oss med och jag är övertygad om att detta samarbete enbart kommer att ses som positivt bland våra kunder, partners och anställda, säger Christer EK, Platschef för Nord-Lock i Mattmar.

Läs mer om NORD-LOCK på deras Facebook-sida och Instagram.

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser