Nytt rekord i antal sålda säsongskort

ÖFK har aldrig tidigare sålt så många säsongskort som man gjort inför säsongen 2017.

Just nu är man uppe i 2386 (varav 210 är Team 12-17).

Vill du också ha din egen sittplats på Jämtkraft Arena under årets 15 hemmamatcher går det fortfarande att köpa säsongskort. Det kan du göra på ÖFK-shopen under söndagen då det är extraöppet 11-13.

Det gamla rekordet på antal sålda säsongskort är från första året i Allsvenskan, 2016, och då var siffran 2138.

– Det här med säsongskort och rekord börjar bli en vana för oss. Vi har sålt fler säsongskort varje år sedan vi gick upp till Superettan. I år blir ökningen än större tack vare initiativet med Team 12-17 där cirka 200 ungdomar får ett säsongskort på Norra stå mot att de skriver under ett avtal om att avstå droger och alkohol. Men även om dessa inte hade räknats in så hade vi slagit rekord ändå. Det är mycket glädjande att intresset för ÖFK växer för varje år, säger Ola Laxvik som är biljettansvarig hos Östersunds FK.

Något som växer ordentligt är supporterföreningen Falkarna.

– Ja, det är extra glädjande är att se hur supporterkulturen kring ÖFK fortsätter växa. Falkarna står för den största ökningen procentuellt där vi sålt fler än dubbelt så många supporterkort i år jämfört med 2016.

Förra året såldes 40 säsongskort till Falkarna och i år 95.