topbanner

Övertygande seger hemma mot Norrköping

Seger mot Norrköping
Förlusten borta i premiären mot Halmstad sved och det var ett taggat ÖFK som tog emot Norrköping i hemmapremiären på Jämtkraft Arena.
ÖFK rivstartade och gjorde 1-0 genom Hosam Aiesh i den 5:e min efter ett fantastiskt fint förarbete av Ken Sema. Även om Norrköping tilläts ha en hel del boll var det ÖFK som fortsatte att producera chanser. Skottstatistiken efter den första halvleken 8-0 till ÖFK talar sitt tydliga språk. Utan en storspelande målvakt i Norrköpings mål, Langer, hade siffrorna kunnat vara både 2-0 och 3-0 i halvtid.
Andra halvlek blev den första lik. Även om Norrköping försökte pressa på framåt så var dom ovanligt trubbiga och ÖFK kunde tämligen enkelt kontra till sig målchanser. En missad straff och två ribbträffar plus några frilägen och segern var mycket rättvis. Ska man klaga på något så är det att inte fler bollar trillade in i Norrköpings mål.
Nu är det bara att ladda om batterierna tills på torsdag och cupfinalen mot IFK Norrköping. En ny match med nya insatser. Vi får väl se vilket lag som lärde sig mest av den här matchen.
Mer om segern finns på osdsport.se